images

San Marino: Flo Rida va fi la Eurovision, dacă circumstanțele îi vor permite

Piesa „Adrenalina” vă încurajează să vă mișcați, să dansați și să vă eliberați adrenalina. | VIDEO

Senhit a confirmat că Flo Rida va merge la Concursul Eurovision din Rotterdam, dacă circumstanțele vor permite.

Vorbind la Eurovision Plant, Senhit a confirmat că Flo Rida este planificat să fie la Eurovision Song Contest pentru interpretarea piesei ei „Adrenalina”.

Senhit a explicat: „Dacă circumstanțele o permit, desigur, Flo Rida va fi pe scena Eurovision.  L-am invitat.  A auzit piesa, a adorat-o și a vrut să participe, așa că l-am invitat să vină la Eurovision".

Cântăreața a adăugat: „Dacă situația nu se îmbunătățește, atunci avem alte planuri de acțiune. Important este că piesa, cu sau fără Flo Rida, vă încurajează să vă mișcați, să dansați și să vă eliberați adrenalina. Ești adrenalina mea."

Tramar Lacel Dillard (n. 16 septembrie 1979), mai cunoscut sub numele său de scenă Flo Rida, este un rapper, cântăreț și compozitor american din Carol City, Florida.  Single-ul său din 2007, „Low”, a fost numărul 1 timp de 10 săptămâni în Statele Unite și a doborât recordul vânzărilor de descărcări digitale în momentul lansării.

Senhit urmează să evolueze în prima jumătate a celei de-a doua semifinale, pe 20 mai.

Cine este Senhit?

Senhit nu este străină de Eurovision Song Contest, după ce a reprezentat San Marino la ediția din 2011 din Düsseldorf, Germania, cu piesa ei „Stand By”.

Anul trecut, Senhit a fost selectată pentru a reprezenta din nou San Marino la Eurovision Song Contest, înainte de amânarea acestuia.  Două piese erau în dispută, „Obsessed” și „Freaky!”, ultima fiind selectată printr-un vot public online.

San Marino a debutat în Eurovision Song Contest în 2008 alături de Azerbaidjan. La debut, au fost reprezentați de Miodio și piesa „Complice” și au terminat ultimii în semifinala lor, cu doar 5 puncte. San Marino s-a retras din concurs înainte de a reveni în 2011.

De atunci, țara a participat anual și în 2014 s-a calificat pentru prima data în finală.

Cel mai prost rezultat al țării a venit în 2017, când Valentina Monetta a reprezentat San Marino pentru a patra oară, alături de Jimmie Wilson, cu „Spirit of the Night”. Perechea a terminat ultima în semifinală, cu doar 1 punct.