images

Serbia: Triplă amenințare - Hurricane lansează trei melodii în aceeași zi

Trei femei, trei melodii noi: Sanja Vučić, Ivana Nikolić și Ksenija Knežević au lansat trei piese în aceeași zi - „Čaje Šukarije”, „Lopove” și „Want Ya”.

Reprezentantele Serbiei la Eurovision 2020 – Hurricane - ne-au uimit pe toți la Beovizija, la începutul acestui an, cu marele lor hit balcanic „Hasta La Vista”. Mișcările lor de dans ucigaș și privirile de neegalat le-au ajutat să câștige.

Deși ESC a fost anulat, grupul nu a încetinit ritmul și acum a lansat trei piese noi și videoclipuri muzicale, toate într-o singură zi - „Čaje Šukarije”, „Lopove” și „Want Ya”.

Deși intrăm în sezonul Eurovision 2021, Serbia nu a decis încă cine o va reprezenta. Vorbind cu wiwibloggs în iunie, reprezentantul grupului a spus: „Nu avem încă informații oficiale despre acest lucru de la [RTS]”. A mai declarat că se așteaptă să afle despre Eurovision 2021 în „septembrie sau octombrie” - aceste luni au venit și au trecut, dar nu am aflat nimic nou și încă nu există niciun anunț.

Între timp, Uraganul - adică Sanja Vučić, Ivana Nikolić și Ksenija Knežević - arată cu adevărat delegației sârbe ce le lipsește. Frumusețile balcanice nu au lansat doar o piesă nouă, ci trei - toate în aceeași zi!

Muzică nouă de la Hurricane

1. „Čaje Šukarije”

„Čaje Šukarije” („Fată drăguță”) este un banger pop cu ritm rapid, cu arome din Orientul Mijlociu, care ar putea arăta bine în orice club din Belgrad. Este un cover după melodia idolului romilor și „Regina țiganilor”, regretata Esma Redžepova. Esma are, de asemenea, legături cu Eurovision, după ce a reprezentat Macedonia de Nord la Eurovision în 2013, împreună cu Vlatko Lozanoski.

Videoclipul este regizat de Dejan Milicevic și este o petrecere uriașă. Beat-urile ritmate sunt ajutate de o cascadă de culori vibrante, fluorescente, fum și dansatori. După 24 de ore, videoclipul a înregistrat deja peste trei sferturi de milion de vizionări.

 

2. „Lopove”

A doua piesă lansată, „Lopove”, care înseamnă „hoții”, este o altă piesă de dans cu influențe asiatice.

Videoclipul este o altă creație a regizorului Dejan Milicevic. Este monocromatic, psihedelic și retro, în același timp. Fetele au pierdut culoarea și dansatorii, în schimb se plimbă, în timp ce se tachinează cu un hoț care are un lanț la gât. După o zi, „Lopove” a acumulat peste o jumătate de milion de vizionări.

 

3. „Want Ya”

A treia și ultima piesă se numește „Want Ya” și este singura piesă cântată în limba engleză. Deși este cea mai scurtă melodie dintre cele trei, la doar două minute și paisprezece secunde, „Want Ya” este încă o piesă pe care nu poți să nu dansezi.

Videoclipul, care este regizat de Đorđe Obradović, ne oferă o senzație americană, pe un teren de baschet. Trio-ul ne transportă înapoi la televizoare alb-negru, tricouri tie-dye și grafică cartoony - un adevărat festin retro.  „Want Ya” are acum peste 300.000 de vizualizări pe YouTube, ceea ce înseamnă că, în total, cele trei piese noi ale Hurricane au acumulat peste un milion și jumătate de vizionări în numai 24 de ore.