images

Stefania confirmă că Vrettos Vrettakos va crea designul pentru ținuta ei la Eurovision 2021 | VIDEO

Vrettos Vrettakos este designerul grec care a contribuit la aspectul uimitor al lui Beyoncé în spectacolul „Mrs.  Carter Show World Tour ” (lansat în 2013), în care Beyoncé a purtat și acel uimitor body cu Swarovski. 

Vrettos Vrettakos va lucra cu o nouă muză, Stefania, cântăreața greacă la Eurovision 2021, căreia îi va realiza ținuta pentru concursul din luna mai.

Stefania a anunțat parteneriatul cu faimosul designer, într-un interviu pentru Gala, cea mai renumită revistă săptămânală de vedete și bârfe din țară.

Vrettos este un mare fan al concursului Eurovision și lucrează frecvent cu vedetele sale. Eleni Foureira și Helena Paparizou se numără printre vedetele care au purtat ținute create de el, pentru evenimente precum MADWALK (eveniment de artă și divertisment) sau pentru cele din edițiile renumitei emisiunii  „The Voice”.

Stefania a apărut pe coperta Gala cu unchiul ei, Yiannis Stankoglou, actor de teatru și film, cunoscut atât în Grecia, cât și în Europa și Statele Unite.

Pe contul ei de Instagram, Stefania și-a comparat unchiul cu James Bond deoarece, în fermecătoarea poză din revistă, Yiannis Stankoglou poartă un smoching clasic. Yiannis a spus: „Stefania este o fată grozavă, o tânără artistă dinamică pe care o iubim cu toții.  Ea reprezintă modelul nativului grec care trăiește și excelează în străinătate. ”

Întrebată despre impactul pandemiei, Stefania a răspuns: „Ne-a schimbat întreaga viață. În cazul meu, totul s-a întâmplat într-un moment pe care îl așteptam. Când ai 15, 16 ani, îți faci planuri pentru libertățile pe care le primești la 18 ani, pentru faptul că vei putea ieși până târziu sau te vei putea vedea mai mult cu prietenii, dar carantina ne-a lipsit de toate acestea. Și spun „noi” pentru că  acest fapt îi privește toți copiii de vârsta mea.”

Din punct de vedere profesional, amânarea Eurovisionului de anul trecut a fost un șoc pentru mine, pentru că nici nu știam dacă voi mai avea ocazia să plec din nou. Îi datorez un imens „mulțumesc” ERT (Hellenic Broadcasting Corporation), deoarece a fost unul dintre primii din Europa care mi-au confirmat participarea la competiția din 2021, transformând durerea în bucurie în câteva ore ”.