images

Suedia: „Ceva în acest an” - Björn Ulvaeus anunță noi piese ABBA | VIDEO

De mai bine de doi ani, fanii așteaptă cu nerăbdare noile single-uri promise de la campionii Eurovision 1974 ABBA.

După mai multe întârzieri, Björn Ulvaeus promite că noile înregistrări vor fi lansate „cândva în acest an”.

Fresh în apariția sa recentă la Eurovision: Europa Shine A Light, artistul pop a stat de vorbă, pe larg, cu CNBC. El a vorbit despre răspunsul unic al Suediei la COVID-19, dar a oferit și o actualizare a noului material ABBA, care a fost preluat pentru prima dată în urmă cu doi ani.

Vorbind cu gazda Tania Bryer, Ulvaeus a spus că noile înregistrări ABBA vor fi disponibile în curând. „Cred că cândva în acest an. Da, așa cred."

Vorbind despre înregistrarea recentă ABBA, el a spus: „A fost grozav. A durat o jumătate de minut și, într-un fel, ne-am întors în timp ca și noi am fi fost acolo ieri. Era atât de ciudat. Sentimentul dintre noi a fost extraordinar. ”

Mulți așteaptă noile melodii ABBA

Ultimul album ABBA, The Visitors, a fost lansat în 1981, iar ultima lor melodie nouă a fost lansată în 1983. Grupul a cântat ultima dată împreună în 1986.

În 2018, trupa a anunțat că ar fi înregistrat două single-uri noi, care urmau să fie lansate ca parte a unui special de Crăciun în decembrie 2018.

Peste o vreme, în același an, Ulvaeus a declarat că fanii trebuie să aștepte puțin mai mult pentru noul material. Specialul de Crăciun fusese amânat pentru o dată nespecificată din 2019 - totuși, anul respectiv a trecut fără ca niciun nou material ABBA să fie lansat.

Se zvonește că cele două piese sunt intitulate „Eu încă am credință în tine” și „Nu mă închideți”. Ulvaeus a descris anterior una dintre piese ca fiind „ca o melodie pop din anii șaptezeci” și că este „foarte dansabilă”. Cealaltă a descris-o ca fiind „mai atemporală, mai reflexivă” și că redă „tristețea nordică”.

ABBA - format din Agnetha Fältskog (70 de ani), Björn Ulvaeus (75 de ani), Benny Andersson (73 de ani) și Anni-Frid Lyngstad (74 de ani) - este una dintre cele mai de succes trupe din toate timpurile. După ce au câștigat Eurovision 1974 cu „Waterloo”, cei patru au avut parte de super succes mondial, reușind să vândă peste 400 de milioane de albume.