images

Toate biletele Eurovision 2021 vor fi rambursate în cursul lunii februarie

În cadrul celei mai recente conferințe de presă, organizatorii au confirmat că toate biletele Eurovision 2021 vor fi rambursate în februarie, cu opțiunea de răscumpărare într-o etapă ulterioară.

Nu au fost vândute bilete oficiale pentru Eurovision 2021. Dar deținătorii de bilete de la evenimentul din 2020 au avut ocazia să își păstreze biletele pentru concursul din acest an.

Cu toate acestea, odată cu cea mai recentă actualizare, organizatorii au decis să ramburseze plata tuturor deținătorilor de bilete actuali, în această lună. Aceasta urmează anunțului din 3 februarie, potrivit căruia scenariul A - ”un Eurovision normal cu audiență completă” - nu mai este o opțiune.

"Întrucât va exista o capacitate mai mică pentru un public în scenariile B și C, organizatorii au decis să ramburseze plata tuturor deținătorilor de bilete actuali, luna aceasta și ulterior să le ofere opțiunea de a răscumpăra bilete pentru același spectacol", se arată în declarația oficială a EBU.

Într-o etapă ulterioară, când vor fi cunoscute mai multe informații despre capacitatea locului propriu-zis, posesorii de bilete își pot revendica locurile.

„Numărul de bilete disponibile pentru fiecare spectacol va depinde de liniile directoare guvernamentale privind distanțarea socială. Organizatorii sunt dornici să sublinieze că, dacă circumstanțele o vor permite, vor exista oportunități de a vinde mai multe bilete ulterior. ”

Numărul de bilete disponibile pentru Eurovision 2021 rămâne necunoscut. Cu toate acestea, dacă există un public, știm că acesta va fi redus cu cel puțin 20%. Urmând scenariile B și C, care permit accesul spectatorilor în Ahoy, capacitatea va varia între 0% și 80%.

Capacitatea ar putea crește în cele din urmă dacă situația o permite.

În declarația lor, EBU subliniază că, dacă circumstanțele o permit, vor exista mai multe bilete disponibile pentru public.

Sietse Bakker, producătorul executiv al Eurovision 2021, a declarat:

„Prin împingerea deciziei cu privire la public spre cel târziu la jumătatea lunii aprilie, sperăm să ne putem deschide în mod responsabil pentru a primi fani în Ahoy pentru spectacolele din acest an.”

Mai devreme, Bakker a spus că organizatorii olandezi au făcut locul suficient de flexibil pentru a se putea adapta diferitelor situații.

Într-un interviu de luna trecută, Bakker a dezvăluit că decizia anunțată acum nu va fi neapărat definitivă. Potrivit lui Sietse, Ahoy Rotterdam și echipa olandeză Eurovision pot continua să mărească numărul celor care vin la concurs în perioada dintre februarie și mai.

foto: wiwibloggs