images

Ucraina: Go_A clarifică zvonurile legate de colaborarea cu Måneskin | VIDEO

Concurenții Go_A din Ucraina la Eurovision 2021 se bucură de succesul recent și au semnat cu casa de discuri Universal Music. Grupul a clarificat zvonurile mass-media care susțin că lansează o piesă cu câștigătorii Eurovision Måneskin.

De când Go_A a câștigat Vidbir în 2020, grupul a obținut nominalizări la YUNA, hituri radio și spectacole la festivaluri mari din Ucraina. Producătorii hit-ului „SHUM” adaugă acum un record major la numele lor.

Cu Taylor Swift, Ariana Grande și Billie Eilish printre artiștii săi, Universal rămâne una dintre cele mai mari etichete din lume.  Poate că pentru profesioniștii din industrie, afacerea nu va fi o mare surpriză. Muzica grupului Go_A a dominat topurile Spotify din întreaga lume. În industria muzicală ucraineană este foarte neobișnuit ca o formație să fi reușit să se înscrie într-o marcă de muzică mondială.

Go_A clarifică zvonurile de colaborare cu Måneskin.

Grupul a vorbit anterior despre planurile de colaborare cu alți artiști din Eurovision 2021. În timpul unui interviu la Atlas Weekend, front-girl Kateryna Pavlenko a declarat pentru Suspilne că lucrează la o colaborare cu Montaigne din Australia. Pe lângă acestea, sunt încă în discuții cu elvețianul Gjon’s Tears.

Go_A au confirmat că în prezent nu există planuri imediate pentru o lansare cu rockerii italieni Måneskin.

Kateryna Pavlenko a spus: „Nu știu de unde au venit aceste informații. Conform clauzelor contractului, nu am dreptul să dezvălui detalii, dar toată lumea trebuie să aștepte puțin pentru că jurnaliștii accelerează prea mult evenimentele. ”

Kateryna a declarat presei din Ucraina că zvonul Måneskin era la capitolul „știri false care au scăpat de sub control”.