images

Ungaria: Solistul AWS Örs Siklósi a murit la vârsta de 29 de ani | VIDEO

Örs Siklósi - AWS, care a concurat la Eurovision 2018, a murit la vârsta de 29 de ani.

Cântăretul a fost diagnosticat cu leucemie în iulie anul trecut și a încetat din viață ieri.  Örs s-a născut în 1992 și a format AWS împreună cu prietenii săi în 2006. Aceștia au câștigat A Dal în 2018 și au terminat pe locul 21 în finala Eurovision Song Contest.

Trupa a lansat o declarație pe Facebook: „Pentru a spune nespusul, pentru a scrie ceea ce nici un cuvânt nu poate descrie. Aceasta este ceea ce trebuie să facem acum. În iunie trecut, Örs a fost diagnosticat cu leucemie și acum suntem profund întristați să vă informăm că el a vrut să vorbeasca despre boala sa luna trecută, plănuise să lanseze primul său disc solo în această primăvară și eram pregătiți să facem al cincilea disc AWS și să organizam spectacole în această toamnă. În această perioadă, curajul și demnitatea sa au fost exemplare. Creativitatea sa, profunzimea versurilor sale și prezența sa pe scenă vor lipsi foarte mult.

A-l pierde nu este usor și va lăsa un gol imens nu doar în viața noastră, ci și pe scena muzicală. Örs a fost el însuși focul, tovarăș și prieten cu inimă caldă, o persoană inspirată în care ai putea avea încredere și pe care te poți baza mereu. Era o adevărată minune. Ne deschidem brațele și inimile familiei sale, prietenilor săi și tuturor celor care s-au simțit vreodată atinși chiar și prin versurile sale. Am fost cu toții foarte norocoși că l-am avut în viața noastră și oricât de mult ne va lipsi Örs, el va rămâne cu noi toți, în fiecare zi, atâta timp cât ne vom aminti".

Sursa foto: wiwibloggs