images

wrs, în această seară pe scena Eurovision

Calificarea României în marea finală se va decide astăzi, 12 mai, în direct pe TVR 1 și TVR Internaţional, începând cu ora 22.00. Fanii (cu excepția celor care locuiesc în România) vor putea vota "Llamame".

images

Eurovision 2022: primii zece concurenţi calificaţi în Marea Finală

Juriile de specialitate și fanii din țările repartizate în prima semifinală, alături de cei din din Franța și Italia, au decis cine sunt cei 10 calificați dintre cei 17 concurenți.

images

Eurovision 2022 a debutat marți, în direct la TVR

Au început emoțiile pentru concurenții Eurovision Song Contest! Marți, 10 mai, artiști din 17 țări au urcat pe scena de la Arena Pala Olimpico, în prima semifinală a concursului. Românii au putut urmări spectacolul la TVR 1 și TVRi, începând cu ora 22.00.

images

Eurovision: wrs a strălucit la Ceremonia „Turquoise Carpet”

Săptămâna Eurovision a început, oficial, în Italia, capitala ESC 2022, odată cu ceremonia de deschidere a concursului. | VIDEO

images

Ordinea de intrare la Ceremonia de deschidere a Eurovision 2022 a fost dezvăluită

EBU a dezvăluit ordinea în care artiștii Eurovision 2022 vor apărea mâine pe Turquoise Carpet. Prima dintre cele patruzeci de țări va fi Albania, iar țara gazdă, Italia, va păși ultima pe covor.

images

Ritmurile ”Llamame” au "aprins", din nou, scena Eurovision

Show-ul României, aproape 140 de mii de vizualizări pe canalul oficial Eurovision, la a doua repetiție. Eurovision debutează cu prima semifinală marţi, 10 mai, la ora 22.00, în direct la TVR 1 şi TVR Internaţional.