images

Concurenții Eurovision din șapte țări, invitați la finala Selecției Naționale| VIDEO

Cu șapte reprezentanţi din ţări diferite, finala Selecției Naționale a fost o adevărată avanpremieră a Eurovision Song Contest. Marea finală a fost pe 5 martie, în direct la TVR 1, TVRi, TVR Moldova, TVR+ şi pe canalul Youtube al TVR, de la ora 21.00.

images

Precizări privind piesa „România mea”, finalistă a Selecției Naționale 2022

Precizări privind piesa „România mea”, finalistă a Selecției Naționale Eurovision 2022, interpretată de Cream, Minodora și Diana Bucşă.

images

Kelly Clarkson și Snoop Dogg vor găzdui Concursul American Song

Superstarul pop, câștigător de Grammy, Kelly Clarkson, și vedeta rap Snoop Dogg, vor găzdui concursul de cântece american de la NBC, care va avea premiera luni, 21 martie.

images

Eurovision România şi-a ales finaliştii

La finalul primului show al Selecției Naționale 2022, juriul a anunţat, în direct la TVR, cei zece finalişti care vor concura pentru un bilet spre scena Eurovision Song Contest de la Torino.

images

Ilinca Băcilă, din nou pe scena Eurovision România

Reprezentanta României la ESC 2017 a susținut un recital în show-ul semifinalei din 12 februarie când 20 de piese au concurat pentru un loc în marea finală. În direct la TVR 1, TVR Internaţional, TVR MOLDOVA şi pe TVR+, de la ora 21.00.

images

Juriul și publicul au decis piesele calificate în primul show al Selecției Naționale

Cele 20 de melodii vor concura, sâmbătă, pentru un loc în marea finală, în direct la TVR 1, TVR Internațional, TVR Moldova şi pe TVR+, de la ora 21. Videoclipurile pieselor au adunat peste un milion de vizualizări pe canalul de Youtube al TVR.