images

Concurenții Eurovision România 2022 s-au întâlnit la sediul TVR | VIDEO

Vineri, 14 ianuarie, concurenții ediției din acest an s-au întâlnit la sediul TVR, pentru prima dată, cu echipa Eurovision România.

images

Eurovision 2022: Tragerea la sorți pentru semifinale

Tragerea la sorți a ordinii de intrare din semifinale va avea loc marți, 25 ianuarie, la ora 12:00 CET, în direct de la Palazzo Madama e Casaforte degli Acaja (Palatul Madama), Torino, alături de o ceremonie prin care însemnele orașului gazdă trec de la gazdele anterioare la cele italiene.

images

Serbia a anunțat concurenții la „Song for Eurovision ‘22”

După o pauză de un an, Serbia a anunțat că va organiza din nou o selecție națională. Noua emisiune se va numi „Song for Eurovision ‘22” și va cuprinde 36 de melodii care vor concura în trei spectacole live.

images

Spania: Ordinea de intrare în concurs la semifinalele Benidorm Fest a fost dezvăluită

În cadrul unei conferințe de presă susținute joi, au fost dezvăluite detalii despre structura Finalei Naționale Spaniole.

images

Ucraina: Finala Vidbir 2022 va avea loc pe 12 februarie

Participanții la selecția națională ucraineană vor fi anunțați până pe 24 ianuarie. Reprezentantul ucrainean este ales printr-o combinație de vot al publicului și al juriului.

images

Suedia: Turneul Melodifestivalen 2022 ar putea fi anulat

Presa locală a scris că, din cauza noilor restricții covid din Suedia, SVT ia în considerare anularea turneului planificat pentru Melodifestivalen 2022.