images

Fanii au 24 de ore pentru a vota pe cine trimit în show-ul semifinalei Eurovision

S-a deschis sesiunea de vot pentru fani. Joi aflăm aleșii lor și pe cei ai juriului pentru show-ul semifinalei, pentru ca după spectacolul Eurovision România de sâmbătă, 12 februarie, să rămână în concurs, pentru marea finală, doar zece piese.

images

Anca Mazilu și Bogdan Stănescu prezintă primul show al Selecției Naționale 2022

Anca Mazilu și Bogdan Stănescu au fost gazdele show-ului semifinalei Eurovision România din acest an. Protagoniștii emisiunii „Cu capu-n zori” de la TVR 1 au prezentat show-ul din 12 februarie, transmis în direct și exclusivitate, de la ora 21.00, de TVR. | VIDEO

images

Barbara Tesija s-a retras din Selecția Națională Eurovision

În competiție rămân 45 de piese. Dintre acestea, fanii vor salva cinci pentru show-ul semifinalei.

images

Semifinaliștii Selecției Naționale 2022 - Eurovision România

Așteptarea s-a încheiat! Iată cele 45 de piese semifinaliste ale Selecției Naționale, înregistrate în studioul TVR. | VIDEO

images

Eurovision 2022: Ilinca Băcilă deschide „Drumul spre Torino” | VIDEO

Programele dedicate semifinalei Selecției Naționale 2022 au început sâmbătă, 5 februarie, cu prima dintre cele trei ediții ale emisiunii „Drumul spre Torino”.

images

Au început filmările celor 46 de piese semifinaliste ESC România 2022 | VIDEO

Miercuri, 19 ianuarie, echipa Eurovision România a dat start filmărilor pentru clipurile celor 46 de piese care s-au calificat în prima fază a semifinalei competiției. Sesiunea de înregistrări se desfășoară în studioul 3 al TVR și va dura trei zile.