images

Biletele Eurovision 2023

Dacă acesta este primul Eurovision la care intenționați să participați sau aveți nevoie doar de o informare despre cum funcționează, citiți mai departe...

Marea finală a Eurovision Song Contest 2023 va avea loc pe Arena Liverpool de lângă râul Mersey sâmbătă, 13 mai, cu semifinalele marți 9 și joi, 11 mai.

O mulțime de fani se întreabă „Când pot cumpăra bilete pentru Eurovision?” și „Unde va fi?”.  Mulți fani s-ar putea să nu știe că există de fapt 9 spectacole pe care le poți urmări live la arenă!

Pentru a afla primii când vor fi puse în vânzare biletele Eurovision Song Contest 2023, asigurați-vă că vă înscrieți la buletinul informativ oficial Eurovision Song Contest și vă abonați la canalele de socializare (YouTube, Instagram, TikTok, Twitter și Facebook). Alături de Eurovision.tv, acestea sunt primele locuri în care se fac anunțuri importante cu privire la evenimentele live din luna mai a anului viitor.

Bilete: Știm că este Liverpool, dar este încă devreme pentru a ști când se pun în vânzare biletele.

Liverpool este, așa cum s-a anunțat, orașul gazdă pentru Eurovision Song Contest 2023, după ce BBC și EBU au luat în considerare un total de șapte locații potențiale în Regatul Unit.

Va mai dura puțin până se vor decide prețurile biletelor, disponibilitatea și chiar furnizorul de bilete, în timp ce organizatorii evaluează cât spațiu este necesar pentru producție în interiorul locației. Deoarece Eurovision Song Contest este o producție TV în direct, unele secțiuni ale scaunelor ar putea fi modificate pentru a face loc camerelor, echipamentelor tehnice și scenei. Acest lucru depinde în întregime de locul ales.

Dacă nu ați cumpărat până acum bilete pentru un Eurovision Song Contest, ascultați! Concursul Eurovision nu este spectaculos doar sâmbătă seara... nu este nici măcar în cele două semifinale difuzate și marea finală... de fapt sunt 9 spectacole pe parcursul fiecărei zile din săptămâna Eurovision!

Sunt 9 spectacole în total! Odată gata, biletele vor fi puse în vânzare pentru următoarele 9 spectacole:

Prima semifinală: marți 9 mai: Emisiune TV în direct [marți 9 seara]; Spectacol juriului [luni 8 seara]; Spectacol de familie [marți, 9 după-amiază].

A doua semifinală: joi 11 mai: Emisiune TV în direct [joi 11 seara]; Spectacol juriului [miercuri 10 seara]; Spectacol de familie [Joi, 11 după-amiază].

Marea finală: sâmbătă, 13 mai: Emisiune TV în direct [sâmbătă, 13 seara]; Spectacol juriului [vineri 12 seara]; Spectacol de familie [sâmbătă, 13 după-amiază].

Show-ul juriului este o prezentare completă a spectacolului care are loc cu o seară înainte de versiunea televizată. Este momentul în care juriile internaționale și-au exprimat voturile pentru participanți. Publicul poate rămâne pentru o versiune aleatorie a calificaților și a punctajelor obținute, pe măsură ce prezentatorii exersează pentru diferite scenarii.

Show-ul pentru familie este o prezentare completă a emisiunii care are loc mai devreme în ziua emisiunii TV în direct; servește ca o ultimă repetiție pentru artiști și echipă și, după cum sugerează și numele, este mult mai convenabil pentru cei care doresc să aducă fani mai tineri ai Eurovision. Din nou, Show-ul de familie arată o prezentare generată aleatoriu a calificaților și a punctelor.

Emisiunea Live TV este exact asta: o emisiune de televiziune live. Publicul din Europa (și Australia) își va putea vota pentru a adăuga punctajele juriului. Fără punctaje aleatorii de data aceasta - totul este adevărat!

Interesul pentru biletele Eurovision este de așteptat să fie mare, dar așa cum vă vor spune fanii care au mai călătorit pentru Concurs: în mod tradițional, poate fi mai ușor să vă asigurați bilete pentru spectacolele de juriu și de familie. Aceste emisiuni au tot conținutul și performanțele emisiunilor difuzate, dar va lasă liber să vizionați emisiunea Live TV așa cum a fost intenționat... la televizor!

 

Sursa:Eurovoix.com