images

Cipru: Piesa care va reprezenta țara la Eurovision va fi lansată pe 2 martie

Andrew Lambrou, reprezentantul cipriot la Eurovision 2023, a dezvăluit INFE Grecia că melodia sa pentru Liverpool va fi lansată pe 2 martie

Andrew a fost la Atena cu delegația cipriotă pentru a filma videoclipul pentru piesa sa și pentru a continua pregătirile pentru concurs. În perioada petrecută la Atena, s-a întâlnit cu Victor Vernicos, care reprezintă Grecia la concursul din acest an. Ambii artiști sunt la Panik Records.

Jimmy Jansson și Thomas Stengaard fac parte din echipa de compozitori și producție care a creat cântecul lui Andrew Lambrou pentru concursul de la Liverpool, care a fost înregistrat la Stockholm.

Jimmy Jansson este un cântăreț și compozitor care a scris melodii ce au concurat la Melodifestivalen, EMA, Dansk Melodi Grand Prix, Beovizija, Melodi Grand Prix și Benidorm Fest. În 2020, piesa sa „Yes” a fost aleasă să reprezinte Danemarca la Eurovision 2020, înainte de anularea concursului.

Thomas Stengaard a participat la scrierea cântecului câștigător Eurovision 2013 „Only Teardrops”, care a fost interpretat de Emmelie de Forest. De asemenea, a făcut parte din echipele din spatele cântecelor „El Diablo” (Cipru 2021), „You Let Me Walk Alone” (Germania 2018) și „Adrenalina” (San Marino 2021).

Andrew Lambrou s-a născut din părinți greco-ciprioți în Sydney, Australia. Anul trecut, a participat la Eurovision 2022: Australia decide. A terminat pe locul șapte cu „Electrify”.

Sursa: eurovoix.com