images

Israel: despre tabăra de compoziție pentru a crea melodia Eurovision 2023

O tabără de compoziție va avea loc pentru a crea cântece ce pot reprezenta Israelul la Eurovision Song Contest 2023.

Pentru prima dată, Israel urmează să organizeze o tabără de compoziție care le va permite compozitorilor să colaboreze între ei pentru a crea melodia pentru Noa Kirel la Eurovision Song Contest 2023.

Până la data publicării, nu au fost dezvăluite numele celor care vor lua parte la această tabără de compoziție, dar se zvonește că Doron Medalie, Ron Beaton, Jordi, Nitzan Kaykov, Itay Shimoni și Eitan Peled sunt toți pregătiți să participe.  Noa Kirel însăși urmează să aibă un rol activ și în tabără.

Noa Kirel a fost confirmată că va reprezenta Israelul la Eurovision Song Contest 2023 la începutul lunii august.  Noa a fost anunțată ca alegerea unui juriu format din zece membri format de IPBC, care a analizat o listă a celor mai de succes cântăreți din Israel, alături de abilitățile lor de interpretare live.

Cine este Noa Kirel?

Noa Kirel s-a născut pe 10 aprilie 2001 în Ra'anana din centrul Israelului.  Ea și-a lansat single-ul de debut „Medabrim” (Talking) în 2015 și a continuat cu alte single-uri de succes, inclusiv primul ei single în limba engleză „Drum” în 2019. Ea a câștigat în fiecare an premiul MTV Europe Music Award pentru cel mai bun artist israelian. În 2017 ea a evoluat și la Miss Univers 2021, care a avut loc la Eilat, în sudul Israelului.

***

Sursa: Eurovoix.com