images

Italia: S-au anunțat comentatorii pentru Eurovision 2023

Gabriele Corsi, Cristiano Malgioglio și Carolina Di Domenico vor fi din nou comentatorii italieni pentru Eurovision în 2023. 

Postul de televiziune italian RAI a confirmat că trio-ul va oferi comentarii telespectatorilor italieni în timpul concursului din 2023 de la Liverpool, pe 9, 11 și 13 mai 2023.

Gabriele Corsi este actor, comedian și gazdă de televiziune și radio, care a comentat ultimele două ediții ale Eurovision Song Contest.

Cristiano Malgioglio este cântăreț-compozitor, textier, interpret și personalitate de televiziune. A scris cântecul câștigător al Festivalului de la Sanremo din 1974, Ciao, Cara, Come Stai?, care a fost interpretat de Iva Zanicchi. Mai recent, el a apărut ca si concurent la The Masked Singer în Italia. În timpul Eurovision Song Contest, el a găzduit zilnic o emisiune în avanpremieră transmisă în direct în fiecare zi de la Torino cu Gabriele Corsi.

Lor li se va alătura din nou în 2023 Carolina Di Domenico. Prezentatoarea de televiziune italiană a fost una dintre gazdele tragerii la sorti și Turquoise Carpet pentru Torino 2022 și a anunțat, de asemenea, votul juriului Italiei la Eurovision în 2021 și 2022.

Sursa:eurovoix.com