images

Liverpool 2023: EuroClub va fi organizat în Camp and Furnace!

Cel mai mare club de fani Eurovision din lume se pregătește pentru serile de club, în timp ce OGAE se pregătește să găzduiască petrecerea oficială Eurovision de la Liverpool anul viitor.

EuroClub revine de vineri, 5 mai, până sâmbătă, 13 mai 2023. Locul de desfășurare a fost confirmat, la clubul Camp and Furnace. Biletele vor fi puse în vânzare de la începutul anului 2023.

Organizația Générale des Amateurs de l’Eurovision (OGAE) - care este alcătuită din 42 de cluburi de fani din întreaga lume - a anunțat că va aduce EuroClub la Camp and Furnace.

Stabilită ca locație oficială de petrecere din oraș, va atrage mii de fani care vor ateriza la Liverpool în mai 2023.

EuroClub va prelua locația Triunghiului Baltic timp de nouă nopți, în perioada 5 -13 mai și, pe lângă acțiunea de pe ringul de dans, vor avea loc evenimente și adunări speciale care vor celebra țările concurente.

Biletele vor fi puse în vânzare de Anul Nou și vor include abonamente zilnice și săptămânale. Va fi disponibilă o sesiune de vânzare a biletelor stabilită pentru membrii OGAE, așa că fiți cu ochii pe Eurovision.tv și pe site-ul oficial OGAE.

Adjunctul primarului Liverpool și membru al cabinetului pentru cultură și economia vizitatorilor, consilierul Harry Doyle, a declarat:

„EuroClub este renumit ca locație oficială de petrecere pentru toate evenimentele Eurovision și este grozav că preia un loc atât de fantastic din centrul orașului. Va constitui o parte esențială a ofertei orașului gazdă Liverpool, completând satul fanilor și toate celelalte activități interesante ale Eurovision.

Planurile de organizare încep să se concretizeze și știm că fanii sunt disperați să facă parte din experiența Eurovision a orașului, așa că EuroClub este un alt reper interesant în călătoria noastră și suntem siguri că biletele se vor dovedi extrem de populare când vor fi puse în vânzare în noul an.”

Simon Bennett, președintele OGAE International, a declarat:

„După trei ani fără un loc oficial de petrecere sau OGAE, sunt încântat că va exista un EuroClub organizat de OGAE la Liverpool.  Sunt recunoscător în mod deosebit Consiliului municipal pentru sprijinul și cooperarea lor entuziastă.  Orașul îmbrățișează cu adevărat spiritul Eurovision și își face planuri interesante pentru a primi fani în luna mai.  EuroClub va fi un adevărat punct culminant al săptămânii Eurovision și va fi minunat pentru familia OGAE să poată, în sfârșit, să se reunească pentru o petrecere grozavă.”

Președintele OGAE Marea Britanie, Vaughan Staples, a declarat:

„OGAE UK, casa fanilor Eurovision din Marea Britanie, este mândru să fie clubul gazdă OGAE pentru Eurovision 2023, lucrând cu prietenii noștri de la OGAE Ucraina la concursul special de anul viitor. Lucrăm la o gamă fantastică de divertisment și suntem încântați să colaborăm cu autoritățile din Liverpool City, Camp & Furnace și OGAE International pentru a aduce fanilor care vin la Liverpool cea mai mare sărbătoare Eurovision din viața lor. Abia așteptăm să primim și să petrecem cu fanii în acest oraș uimitor în luna mai.”

Sursa: eurovision.tv