images

Postcarduri Eurovision 2023: 37 de artiști în 111 locații

Cărțile de vizită de anul acesta vor fi filmate în locații din Regatul Unit, Ucraina și în țările participante - demonstrând cum Concursul din acest an continuă să fie „United by Music”.

Conceput pentru a prezenta publicului fiecare artist participant, celebrele carti de vizita vor folosi în acest an tehnologia de pionierat cu drone și camere de luat vederi la 360 de grade pentru a duce spectatorii fără probleme între locații din Ucraina, Regatul Unit și fiecare țară participantă.

În fiecare carte de vizita, cele trei locații din fiecare țară sunt conectate prin aceeași temă, inclusiv parcuri, castele, artă stradală, porturi, clădiri colorate, plaje, râuri și lacuri.

În cele 37 de cărți de vizita, sunt prezentate 111 locații diferite, ceea ce face ca conceptul creativ din acest an să fie cel mai variat și cel in care s-a calatorit cel mai mult de până acum. Windfall Films a fost desemnata sa realizeze postcardurile în urma unei licitații competitive.

Ei au lucrat în colaborare cu compania ucraineană de producție de film 23/32 Films, care a organizat filmări și a obținut permise de filmare aeriană pentru porțiunile fiecărei cărți de vizita cu locații din Ucraina.

Pentru cărțile de vizită din fiecare țară participantă, acolo unde a fost posibil, au fost folosite echipe locale de producție. Fiecare carte de vizită este setată pe muzică din compozițiile lui Dmytro Shurov, un muzician și compozitor ucrainean ce locuiește în Kiev.

(w882) 3

Rachel Ashdown, comisarul principal al BBC pentru Eurovision 2023 spune:

Conceptul creativ pentru postcarduri este mult anticipat de fani în fiecare an.

Ele sunt modalitatea perfectă de a prezenta fiecare artist celor 160 de milioane de oameni care urmăresc de pe tot globul și abia aștept ca publicul să vadă oferta din acest an atunci când acestea se vor difuza în semifinale și marea finală.

Pe lângă faptul că Marea Britanie, Ucraina și țările participante fiind United by Music, spectatorii vor fi surprinși să vadă ce altceva ne unește și pe noi”.

(w882) 5

Sarah Cherniavskyi, producător executiv pentru 23/32 Films, a adăugat:

„Suntem încântați să participăm la acest proiect și să arătăm că filmarile la orice nivel de dificultate sunt încă posibile în Ucraina. Eurovisionul din acest an, deși nu s-a întâmplat în Ucraina din cauza agresiunii ruse, va avea țara noastră în inima lui”.

(w882) 7

Sursa: eurovision.tv