images

Primii artiști anunțați la The Big Eurovision Welcome

St George's Hall găzduiește Big Eurovision Welcome de la Loteria Națională, duminică, 7 mai. Gazdelor spectacolului, AJ Odudu și Joel Dommett, li se vor alătura vedete Eurovision și artiști pop celebri din Liverpool.

A fost anunțat primul lot de artiști care vor cânta la The National Lottery's Big Eurovision Welcome.  Spectacolul în aer liber de 90 de minute va primi o mulțime de aproape 30.000 de oameni, iar programul este de neratat.

Doi câștigători ai Eurovision Song Contest se vor număra printre interpreți. Conchita Wurst, care a câștigat Concursul pentru Austria în 2014, și câștigătoarea Concursului din 2016, Jamala pentru Ucraina.

O gama variată de muzică, pe care orașul gazdă a exportat-o ​​în restul lumii, unele dintre cele mai de succes grupuri ale regiunii: indie-pop The Lightning Seeds, cunoscuta trupă de fete Atomic Kitten și legendele The Real Thing - vor putea fi văzute pe scena evenimentului din Liverpool.

Ne vom întâlni cu artiști recunoscuți în lumea divertismentului. Vedeta tv Shirley Ballas, Ricky Tomlinson și câștigătorul Drag Race din Marea Britanie, The Vivienne, se numără printre cei care își vor face apariția în această seară.

Ultima tură de peste 9.000 de bilete pentru The National Lottery’s Big Eurovision Welcome va fi lansată marți, 25 aprilie, la ora 13:00 CEST.

Ultimele câteva mii de bilete pentru a participa la spectacol sunt gratuite (cu o taxă de serviciu de 2 GBP per bilet) și vor fi disponibile pe bigeurovisionwelcome.co.uk pe principiul primul venit, primul servit.  Celor care rezervă biletele li se va cere să confirme că au un bilet pentru Loteria Națională, pe care îl pot prezenta în ziua evenimentului.

De asemenea, este confirmat că gazda AJ Odudu va fi alături de comediantul și vedeta TV Joel Dommett, pentru a prezenta evenimentul. Joel a spus: „Sunt absolut încântat să găzduiesc The National Lottery’s Big Eurovision Welcome alături de AJ Odudu!  Sunt un mare fan al Eurovision și să găzduiesc acest eveniment uriaș în inima Liverpool, va fi atât de interesant. Vom organiza un spectacol incredibil cu performanțe uimitoare de la cei mai buni din Liverpool și nu numai.  Asigurați-vă că luați ultimele bilete. Abia așteptăm să sărbătorim acest eveniment istoric alături de voi toți.”

Sursa: eurovision.tv