images

Spania: Pre-Party-ul Eurovision-Spania 2023 va avea loc pe 7 și 8 aprilie

Pre-Party-ul Eurovision-Spania 2023 va avea loc pe 7 și 8 aprilie în Sala La Riviera din Madrid.

Cea de-a șaptea ediție a Pre-Party Eurovision-Spania va avea loc pe 7 și 8 aprilie 2023. Pe 7 aprilie, vor cânta artiștii de la Eurovision Junior și participanții la finala națională. Pe 8 aprilie vor concerta participanții la Eurovision 2023. Anul trecut a avut loc prima ediție fizică a pre-party din 2019 incoace. Au evoluat un total de 31 de participanți de la concursul din 2021, inclusiv primii cinci artiști în finală.

Biletele pentru eveniment vor fi puse în vânzare în timpul verii. Biletele individuale și pachetele vor fi vândute în diverse variante din vară până la evenimentul în sine. Biletele early bird vor fi puse în vânzare în curând și vor fi la prețuri reduse.

Vânzarea acestor bilete va fi destinată producerii evenimentului. Membrii CLUBE-S, fan clubul Eurovision-Spania, vor putea, de asemenea, să cumpere bilete la prețuri reduse. Pre-Partidul Eurovision Spania a avut loc pentru prima dată în 2017 și a fost considerat un succes uriaș. I s-a acordat statutul de „Eveniment oficial asociat” de către EBU, dându-i același statut ca și concertele Eurovision susținute la Amsterdam, Londra și Tel Aviv. Acest lucru a făcut ca evenimentul să fie primul eveniment oficial legat de Eurovision Song Contest care se va desfășura în Spania de când concursul a fost găzduit la Madrid în 1969. Datele confirmate pentru petrecerile preview din 2023 sunt până acum:

  • Eurovision Spania – Madrid – 7 și 8 aprilie
  • Eurovision – Amsterdam – 15 aprilie

Sursa: Eurovoix.com