images

Destinaţia Tel Aviv. Eurovision 2019, o nouă ediție la TVR Internațional și TVR Moldova

Carmen Târnoveanu îi îndeamnă pe românii de pretutindeni să voteze România la Eurovision 2019!

Vineri, de la 21.30, la TVR Internaţional şi TVR MOLDOVA ne întâlnim cu telespectatorii de peste tot din lume, într-o nouă gală de susţinere a României la Eurovision. Împreună cu Mandinga, Mihai Trăistariu și Ovi pornim spre Destinaţia Tel Aviv. Eurovision 2019.

Seria emisiunilor dedicate Eurovision aduc românii de peste graniţe aproape de artiștii implicați în eveniment, aceștia putând trimite, prin TVR Internaţional, mesaje de susţinere şi încurajare pentru Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision.

(w640) Carmen Tar

Pe parcursul emisiunii de vineri, artista va fi prezentă la Eurovision Pre-Party Madrid. Evenimentul se află la a treia ediție, iar Ester va urca pe scenă pentru a interpreta piesa On a Sunday, melodia României la ESC.

Galele de susţinere a României la Eurovision au debutat pe 5 aprilie la TVR Internațional și aduc laolaltă artişti, vedete, nume sonore din diverse domenii de activitate, foşti reprezentanţi ai României la Eurovision, pentru a face echipă bună pentru România. Împreună cu noi, cei de-acasă, sunt românii din străinătate, al căror vot este cel mai important pentru Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision.

Împreună urcăm România pe scenă! Hai, Ester! Hai, România!