images

Echipa - Eester Peony

România se pregătește să urce pentru a 20-a oară pe scena Eurovision Song Contest. Ester Peony, câștigătoarea Selecției Naționale 2019, va reprezenta România în concursul internațional. Delegația României a intrat în febra ultimelor pregătiri înainte de plecarea către Tel Aviv, care va avea loc duminică, 5 mai.

Vineri, 3 mai, Ester Peony și echipa care o va însoți pe scenă, împreună cu Smaranda Vornicu, șefa delegației României, Petre Năstase, regizorul show-ului și Liana Stanciu se vor întâlni cu jurnaliștii, într-o conferință de presă care va avea loc la sediul TVR.

Înainte de toate, să-i cunoaștem pe cei care vor reprezenta România la Eurovision 2019:

(w235) Ester PeonAlexandru Șerbu

Chitara este marea pasiune a lui Alex “Bolero” Șerbu. A studiat-o la Liceul de muzică Dinu Lipatti și a continuat la Universitatea de Muzică din București. În paralel, Alex cochetează cu producția muzicală, debutând, în anul 2013, cu piesa "Doi Nebuni", interpretata de Simona Nae. Ulterior produce si colaboreaza cu artiști precum Ester, Claudia Pavel, Pepe, Cristina Vasiu, Gipsy Casual, Starchild, Annely Cole, Alexandra Stan. Ulterior, incepe sa compuna alaturi de Ester Peony, primul rezultat fiind EP-ul "Dig It".  Este producatorul muzical al piesei "On a Sunday", care va reprezenta Romania la ESC2019, unde Alex are dublu rol, atat de producator muzical, cat si de chitarist pe scena concursului.

(w235) Ester PeonBruce (Valentin Cristian Chiș)

Bruce este unul dintre cei doi dansatori care vor urca pe scena din Tel Aviv alături de Ester Peony. Coregraf, actor și dansator, Bruce are o vastă experiență pe scenă și în studiourile de televiziune. În afară de musicaluri și spectacole de balet contemporan, Bruce a  dansat în show-uri precum “Britain’s Got Talent”, „X Factor UK”, „Dancing With The Stars”, „Your Face Sounds Familiar” sau „X Factor România” și a concurat la Exatlon. În calitate de coregraf, Bruce a colaborat la „Românii au Talent”, „Bravo Romania”, Media Music Awards, Romanian Music Awards sau „The Next Star”.

Tânărul coregraf a lucrat alături de numeroase vedete autohtone, precum Inna, Lora, Andra, Stefan Banica, Corina, Pepe, Morandi, Matteo sau Andreea Bănică.

(w235) Ester PeonMircea (Vlad Mircea)

Mircea este cel de-al doilea dansator care o va însoți pe Ester la Tel Aviv, pe scena Eurovision Song Contest 2019. Chiar dacă a făcut o profesiune din dans, actorie și modeling, Mircea este absolvent al unei facultăți de administrație și afaceri și este practicant al mai multor sporturi, cum ar fi fotbalul, handbalul, înotul sau ciclismul. Cartea sa de vizită include o bogată experiență în show-biz. Mircea a colaborat, în turnee sau videoclipuri, cu numeroși artiști români (Alexandra Stan, Inna, Smiley, Antonia, Alex Velea, Delia, Stefan Banica Jr, Loredana, Andra, Marius Moga, What’s UP, Andreea Banică, Horia Brenciu, JO, Lariss, Corina, Blacklist, Radiom Killer, Cristina Spatar, Skizzo Skillz sau Mira), dar și cu artiști internaționali (Arilena Ara, Salvatore Ganacci)

Este laureat al World of Dance 2016 Romania, cu „The Haters Crew” și a făcut parte din distribuția filmului High Strung 2.

(w235) Ester PeonAdela-Daniela Baranci

Absolventă a Universității de Muzică, secția canto/operă și a Liceului de Muzică “George Enescu”, Adela cântă de la vârsta de șase ani. A colaborat cu celebra soprană Irina Iordăchescu, susținând concerte la Ateneul Român și la Palatul Peleș, iar, în liceu, a cântat în trupa Oxygen. Cu toate acestea, interpreta are o serioasă și complexă carieră și experiență în domeniul IT, fără să abandoneze, însă, pasiunea pentru muzică, care a adus-o pe scena ESC2019, alături de Ester Peony.

 

(w235) Ester PeonAntonia Elena Liță

PR, event coordinator sau interpret cu studii de specialitate? Antonia le are pe toate în CV-ul său, iar pe 16 mai o vedem pe scena Eurovision, în echipa lui Ester Peony. Absolventă a Universității de Muzică, Facultatea de Compoziție, Muzicologie și Pedagogie muzicală, dar și a Facultății de Comunicare și Relații Publice – Școala Națională de Științe Politice și Administrative, Antonia știe să cânte, să facă PR și să coordoneze evenimente, așa că Eurovision-ul se potrivește ca o mănușă.

 

 

 

 

(w640) Ester Peon

(w640) Ester Peon

(w640) Ester Peon