images

Galele de susținere a României la Eurovision continuă la TVRi

Carmen Târnoveanu, gazda galelor de susținere a României la Eurovision, v-a întâmpinat alături de artiști, vedete și reprezentanți ai elitei românești din străinătate - vineri, 12 aprilie, de la 21.30, ora României, la TVR Internațional și TVR MOLDOVA.

Pentru a o sustine pe Ester Peony la Eurovision 2019, i-am reașezat împreună pe cei care, în 2007, la Helsinki, reprezentau România la Eurovision cu melodia Liubi, liubi, I love you, adică Todomondo, mai exact patru din cei șase membri ai trupei: Vlad Crețu, Valeriu Răileanu, Bogdan Tașcău și Ciro de Luca.

Și tot în această seară, ne-am amintit de Yodel it, melodia pe care România a trimis-o la Eurovision 2017.  În platoul emisiunii Destinația Tel Aviv, a venit Ilinca Băcilă, cea care, alături de Alex Florea, a obținut pentru România unul dintre cele mai bune rezultate din ultimii 10 ani.

Carmen Târnoveanu a aflat de la Crina Mardare, vocal coach, cum se antrenează Ester Peony pentru competiția internațională de la Tel Aviv.

Lideri ai comunităților de români din Italia, Germania, Marea Britanie au fost în legătură directă cu România prin TVR Internațional, transmițând mesaje de susținere și încurajare pentru Ester Peony.

De asemenea, reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision, Anna Odobescu, a transmis un mesaj pentru Ester Peony, mesaj care s-a făcut auzit printr-un duplex TVR Internațional – TVR MOLDOVA.

Așadar, ne-am reîntâlnit în această seară, de la ora 21.30, ora României, în direct, la TVR Internațional și TVR MOLDOVA.

Coordonator proiect: Cristina Leorenț
Producător: Dan Paul Ionescu
Moderator: Carmen Târnoveanu