images

Regulament pentru acreditarea jurnaliştilor la spectacolul EUROVISION ROMÂNIA 2019

- De la o instituţie mass-media (publicaţie, radio sau televiziune) se pot acredita cel mult două persoane (un redactor/reporter şi un fotoreporter sau cameraman). Acreditările se vor face în ordinea înscrierii.

- Televiziunea Română asigură loc la spectacole doar pentru redactorii/reporterii acreditaţi, în limita locurilor disponibile. Fotoreporterii nu vor avea asigurate locuri în sală. Cameramanii nu au acces în arenă în timpul spectacolului.

- Pentru a prelua şi difuza imagini din cadrul spectacolelor, fiecare televiziune va adresa o solicitare scrisă Televiziunii Române – la adresa eurovision.romania@tvr.ro, până cel târziu în data de 21 ianuarie 2019 pentru semifinala de la Iași, 4 februarie pentru semifinala de la Arad, respectiv 11 februarie pentru finala de la București.

- Acreditarea conferă accesul la spectacol.

- Fotoreporterii trebuie să respecte indicaţiile organizatorilor de a nu folosi blitzul şi de a nu staţiona în zone care ar afecta transmisiunea tv şi vizibilitatea spectatorilor. Fotoreporterii care nu respectă regulile vor părăsi sala.

- Solicitările pentru acreditări se vor face doar online, la adresa eurovision.romania@tvr.ro începând cu data de 14 ianuarie 2019. Toate informaţiile solicitate sunt obligatorii.

Informaţii solicitate:

-        Nume şi prenume
-        Oraş
-        Publicaţie
-        Funcţie
-        Spectacolele pentru care solicită acreditarea, menţionând numele oraşelor în care acestea vor avea loc.

- TVR îşi rezervă dreptul de a refuza acreditarea acelor instituţii media care nu sunt pe profilul manifestării.

 

- Datele limită pentru trimiterea solicitărilor: 21 ianuarie pentru Iași, 4 februarie pentru Arad, respectiv 10 februarie pentru București, ora 14.00.