images

Ana Soklič a obținut a doua șansă de a participa la Eurovision | VIDEO

Radiodifuzorul național sloven, a anunțat, sâmbătă seară, că va reprezenta și anul viitor țara ei. Ana însăși se simte onorată, dar știe, de asemenea, că are mult de muncă până atunci.

images

Moment emoționant din partea Serbiei | VIDEO

Marija Šerifović a avut, sâmbătă seara, un moment emoționant în cadrul Europe shine a light. Ea a filmat un videoclip pe străzile goale ale capitalei Serbiei în timpul pandemiei Covid-19 la piesa Molitva.

images

Eurovision: „Europe Shine a Light”

Românii de pretutindeni au urmărit, la TVR1 HD şi TVRi, evenimentul transmis de televiziunea olandeză şi EBU, simultan în toate cele 41 de ţări care ar fi trebuit să participe în acest an la Concursul Internaţional Eurovision, sâmbătă, 16 mai, ora 22.00.

images

TVR a decis: Roxen va reprezenta România la Eurovision Song Contest 2021

În conformitate cu clarificările aduse de către organizatori, țările participante la concurs au libertatea de a păstra reprezentantul desemnat pentru ediția din acest an sau pot alege un alt artist.

images

Eurovision Song Contest 2020 a fost anulat

Organizatorii au făcut anunțul oficial în urmă cu puțin timp: concursul din luna mai, de la Rotterdam, nu se va mai organiza în contextul actualei pandemii COVID-19.

images

Piesa „Alcohol You” – în Trending pe YouTube, preferată în sondaje

Piesa cu care Roxen ne va reprezenta la concursul de la Rotterdam a strâns sute de mii de vizualizări pe YouTube şi urcă tot mai mult în sondajele privind preferinţele fanilor concursului.