images

EUROVISION: Europe Shine a Light | FOTO

Spectacolul ”Europe Shine a Light”, o producție unică în istoria Eurovision, a reunit, în 16 mai, online, artiștii care ar fi trebuit să urce pe scenă la Rotterdam. Aici puteți vedea imagini de la eveniment.

images

EUROPE SHINE A LIGHT: momente unice și emoționante | VIDEO

Spectacolul ”Europe Shine a Light”, o producție unică în istoria Eurovision, care a reunit virtual artiștii care ar fi trebuit să urce pe scenă la Rotterdam, a fost marcat de câteva momente cu totul speciale.

images

Nina Sublatti, reprezentanta Georgiei la ESC 2015, se pregătește să devină mamă | VIDEO

Nina Sublatti a câștigat finala națională din Georgia cu cântecul scris chiar de ea - Warrior - și a reprezentat țara ei la Eurovision Song Contest din Viena în mai 2015.

images

Tribut pentru Ulrikke cu 250 de artiști | VIDEO

250 de tineri artiști norvegieni și studenți la scoala de muzica de la VILLEKULLA interpretează „ATENȚIE” în orașul natal al lui Ulrikke Brandstorp (artistul original), Sarpsborg.

images

Ana Soklič a obținut a doua șansă de a participa la Eurovision | VIDEO

Radiodifuzorul național sloven, a anunțat, sâmbătă seară, că va reprezenta și anul viitor țara ei. Ana însăși se simte onorată, dar știe, de asemenea, că are mult de muncă până atunci.

images

Moment emoționant din partea Serbiei | VIDEO

Marija Šerifović a avut, sâmbătă seara, un moment emoționant în cadrul Europe shine a light. Ea a filmat un videoclip pe străzile goale ale capitalei Serbiei în timpul pandemiei Covid-19 la piesa Molitva.