images

Amintiri despre Eurovision: Un deceniu de la finala din Oslo | VIDEO

NRK, radiodifuzorul național norvegian, marchează a zecea aniversare a concursului Eurovision din 2010, care a avut loc la Oslo, redifuzând respectiva finala, vineri 29 mai, de la ora 19:50 CET pe NRK 3.

images

Suedia: SVT lansează regulamentul pentru Melodifestivalen 2021 | VIDEO

În timp ce alte țări și-au selectat deja reprezentanții pentru Eurovision 2021, Suedia continuă să facă ceea ce face cel mai bine - finala sa națională Melodifestivalen, în vârstă de șase decenii. Broadcasterul SVT a lansat acum regulile de înscriere pentru ediția 2021 a competiției.

images

Suedia: „Ceva în acest an” - Björn Ulvaeus anunță noi piese ABBA | VIDEO

De mai bine de doi ani, fanii așteaptă cu nerăbdare noile single-uri promise de la campionii Eurovision 1974 ABBA.

images

„Eres Tu” de Mocedades, cea mai bună melodie Eurovision din Spania | VIDEO

Spania are o istorie bogată la Eurovision. S-au înregistrat valori maxime și minime, dar și o mulțime de râsete, indiferent de rezultat.

images

Think about things: succes în topurile din Europa | VIDEO

Au fost unul dintre favoriții Eurovision 2020. În ciuda anulării concursului, Daði og Gagnamagnið din Islanda s-a bucurat în continuare de un succes considerabil pe tot continentul.

images

Sertab Erener câștigă #EurovisionAgain 2003 cu „Everyway That I Can” | VIDEO

#EurovisionAgain s-a întors în slotul obișnuit, sâmbătă. Pentru cel de-al zecelea weekend, fanii Eurovision s-au instalat pentru o seară de revederi și încă un concurs de cântece din casă. De data aceasta, a fost rândul Eurovision 2003.