images

Philipp Kirkorov, inspiraţie pentru actorul Dan Stevens

Este megastarul rus recunoscut pentru stilul său unic şi spectacolele sale fastuoase. Recent, Philipp Kirkorov a atras atenția Hollywood-ului, devenind sursa de inspirație pentru actorul Dan Stevens, care joacă în filmul Netflix:The Story of Fire Saga.

images

Eurovision 2021: Ahoy Rotterdam se redeschide pentru evenimente de la 1 iulie

Primul ministru olandez, Mark Rutte, și ministrul sănătății, Hugo de Jonge, au anunțat că restricțiile anterioare privind organizarea de concerte se vor relaxa începând cu 1 iulie, însă cu respectarea normelor privind distanțarea socială.

images

Andrei Tudor și Ionel Tudor: Partitura, o modalitate prin care muzica rezistă peste timp

Compozitorul și dirijorul Andrei Tudor împreună cu tatăl său, cunoscutul Ionel Tudor, au avut ceva mai mult timp liber în perioada aceasta și au reușit să publice o serie de partituri.

images

Italia: Pandemia schimbă calendarul Sanremo 2021

Sanremo, un eveniment muzical iconic, de tradiție, este mai vechi decât Eurovision însuși, iar pentru Italia reprezintă și procesul de selecție al reprezentantului țării la Eurovision.

images

Eurovision 2021: Franța va înlocui „Destinația Eurovision” cu o nouă selecție națională

După ce Tom Leeb a confirmat că nu va reprezenta Franța la Eurovision 2021, speculațiile despre cine va merge la Rotterdam au luat amploare. La scurt timp după, șefa delegației franceze a făcut declarații oficiale.

images

Franța: Tom Leeb anunță că nu participă la Eurovision 2021 | VIDEO

El este artistul francez care a fost selectat pentru a-și reprezenta țara la Eurovision 2020 cu melodia „Mon Alliée (The Best In Me)”. Însă acum, Tom Leeb a anunțat că nu va reveni la Eurovision 2021 la Rotterdam.