images

WURST colaborează cu Lou Asril la noul single „Lovemachine” | VIDEO

El este artistul cunoscut anterior sub numele de Conchita Wurst, care a câștigat inimile Europei la Eurovision în 2014. Acum WURST s-a alăturat cântărețului Lou Asril pentru a da o nouă varianta unui hit clasic austriac din anii 1970.

images

Italia: Amadeus clarifică - nu există planuri de anulare a Sanremo 2021

Comentariile recente ale directorului artistic al Festivalului de Muzică Sanremo, Amadeus, despre restricțiile generate de coronavirus care au dus deja la anularea Eurovisionului de anul acesta, au stârnit îngrijorare în rândul fanilor.

images

Lesley Roy la Eurovision 2021: „Am săpat adânc pentru a găsi o melodie”

În mai, a dezvăluit că are o invitație să cânte pentru Irlanda la Eurovision 2021 - dar numai dacă vine cu un cântec wow. Acum, irlandeza Lesley Roy face tot ce poate pentru a scrie acea piesă și pentru a se propulsa pe scena Eurovision din Rotterdam.

images

“Sunt resemnată cu posibilitatea de a nu cânta niciodată la Eurovision”, Montaigne despre ediția 2021 |VIDEO

La fel ca mulți artiști, cântăreața australiană Montaigne și-a văzut visul Eurovision 2020 zdrobit atunci când spectacolul a fost anulat, în martie anul acesta, din cauza pandemiei generate de noul coronavirus.

images

#Eurovision #OpenUp: S-a dat startul noului sezon de concurs

Sietse Bakker, producătorul executiv al concursului Eurovision, a anunțat, pe 1 septembrie, că echipa sa începe pregătirile pentru Eurovision 2021.

images

Premiu de consolare: TVP promite că reprezentantul Poloniei va concerta la Opole Festival dacă Eurovision Junior e anulat

Există o mică incertitudine în ceea ce privește Eurovision Junior  2020 și acum se pare că televiziunea gazdă TVP are în vedere și scenariul negativ în care concursul s-ar putea anula, scrie wiwibloggs.