images

Moldova: Natalia Gordienko pare să-și confirme participarea la Eurovision 2021, în contul Instagram

Este o vedeta plină de farmec și talentată, care trebuia să reprezinte Moldova la Eurovision 2020. În timp ce se zvonea că Natalia Gordienko a fost selecționată intern pentru Eurovision 2021, acum pare să-și confirme întoarcerea.

images

Dotter la Melodifestivalen 2021? Cântăreața melodiei „Bulletproof” spune „vom vedea”

Dotter a stârnit un val de hype în finala Melodifestivalen 2020, ajungând în final pe locul doi, după The Mamas.

images

Germania: Ben Dolic va intra în procesul de selecție Eurovision 2021 cu melodia lui Borislav Milanov

Ben Dolic nu va fi selectat automat pentru a reprezenta Germania la Eurovision Song Contest 2021, dar va intra în procesul de selecție cu o altă melodie creată de Borislav Milanov.

images

Polonia: Michal Szpak întruchipează legendele Eurovision în uimitorul tribut ”Volcano Man”

În ultimele săptămâni, am văzut foste vedete Eurovision care fac coverul piesei „Volcano Man”, promovând filmul Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga.  Însă, acum, Steaua Eurovision 2016 din Polonia, Michał Szpak, a lansat versiunea sa și a dus lucrurile la un cu totul alt nivel.

 

images

Suedia: Molly Sandén debutează în topul single-urilor din UK cu „Husavik”… de ziua ei

Cântăreața suedeză Molly Sandén a avut un motiv în plus de bucurie la împlinirea vârstei de 28 de ani: piesa ei „Husavik”, din filmul Netflix Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga, a fost înscrisă în topul single-urilor din Marea Britanie.

images

Lindita Halimi vrea să se întoarcă la Eurovision ... dar nu reprezintă Albania

La Kiev, în 2017, reprezentanta Albaniei, Lindita Halimi, a cântat balada puternică „World”. De asemenea, s-a făcut remarcată prin faptul că a înregistrat un record Eurovision pentru cea mai lungă notă susținută.