images

Eurovision 2021: Spectacolul trebuie să continue, transmite EBU

Noi reguli EBU pentru a permite modificarea formatului emisiunii astfel încât, oricare ar fi condițiile, show-ul să aibă loc.

images

Eurovision 2021: Schimbarea regulilor permite ca backing vocals să fie pre-înregistrate

Unul dintre oficialii Eurovision, Martin Österdahl, a dezvăluit că EBU va oferi delegațiilor opțiunea de a putea utiliza backing vocals pre-înregistrate în timpul Eurovision 2021, măsură menită să creeze un concurs mai sustenabil.

images

Eurovision 2021: Astrid Dutrénit devine producător executiv, Inge van de Weerd demisionează

Producătorul senior Astrid Dutrénit va prelua rolul de producător executiv al concursului Eurovision de la Rotterdam. Ea va lucra alături de Sietse Bakker, celălalt producător executiv al showului.

images

Croația: HRT ar fi rezervat locul pentru finala națională Dora 2021 | VIDEO

Presa din Croația scrie că HRT s-a angajat să organizeze o ediție 2021 a finalei sale naționale, Dora. Un ziar local relatează că HRT a rezervat deja locul pentru finala sa națională.

images

Marea finală Eurovision 2021 va avea loc pe 22 mai

Datele pentru desfășurarea semifinalelor și a marii finale Eurovision 2021 de la Rotterdam au fost confirmate: 18, 20 și 22 mai.

images

Netta și piesa ei nouă – “Cuckoo” | VIDEO

Câștigătoarea Eurovision 2018 a interpretat noul său single „Cuckoo” în timpul show-ului Eurovision: Europe Shine A Light, primind foarte multe laude pentru piesă.