images

Cehia: Vesna la Eurovision 2023

Vesna a câștigat ESCZ 2023 și va reprezenta Republica Cehă la Eurovision Song Contest 2023 de la Liverpool cu ​​piesa „My Sister’s Crown”.

images

Eurovision 2023: Noutăţi privind regulamentul de vot

Finala Selecţiei Naţionale a Eurovision 2023 este tot mai aproape! Selecţia Naţională va fi transmisă în direct şi în exclusivitate la TVR, sâmbătă, 11 februarie 2023. Piesei căştigătoare va reprezenta România în marea finală Eurovision Song Contest (ESC) de la Liverpool.

images

Italia: Săptămâna Festivalului „Sanremo”

Cel de-al 73-lea „Festival di Sanremo” începe marți, 7 februarie. În ultima seară a festivalului, Italia va afla piesa concurentă la Eurovision Song Contest 2023.

images

PODCAST #EUROVISIONESTITU: MARYLISS | VIDEO

„Mi-am zis că anul acesta vreau să fac ceva. Mi-am dorit de mai mult timp să particip la Eurovision, iar anul acesta s-au potrivit lucrurile. Poate contează și faptul că lucrez pentru lansarea primului meu album, iar melodia „Hai vino” va fi una dintre piese incluse”.

images

PODCAST #EUROVISIONESTITU: ANDREEA D. | VIDEO

„Dragostea mea pentru muzică a plecat de la folclor. În vacanţe stăteam la bunica, mare fan „Tezaur folcloric”, şi aşa am descoperit pasiunea pentru muzică, interpretând muzică populară”, mărturiseşte Andreea D, concurenta care, alături de Folclor Orchestra, propune pentru Eurovision melodia "Periniţa mea".

images

PODCAST #EUROVISIONESTITU: JAXMAN | VIDEO

„Momentul meu de liniște este când produc, când sunt în studio. Nu am nevoie de nimic când mă ocup de muzică”, spune artistul, care subliniază şi că alternativa la studioul său este familia.