images

Liverpool 2023: Bilete pentru ucrainenii strămutați

Mii de bilete vor fi puse la dispoziție ucrainenilor strămutați, pentru a participa la Eurovision Song Contest de la Liverpool în mai.

images

Regatul Unit: BBC confirmă detaliile cărților de vizită de la Eurovision 2023

Într-un anunț făcut luni, 20 februarie, televiziunea gazdă a concursului Eurovision 2023, BBC, a oferit mai multe detalii despre  una dintre cele mai îndrăgite rubrici ale emisiunii, cărțile de vizită.

images

BBC a anunţat prezentatorii pentru Eurovision 2023

BBC a anunțat programul complet de prezentare și comentarii Eurovision 2023. Alesha Dixon, Graham Norton, Hannah Waddingham și Julia Sanina, Mel Giedroyc, Rylan, Scott Mills, Claire Sweeney, Sam Quek și Timur Miroshnychenko vor fi gazdele concursului.

images

Monika Linkytė va merge la Liverpool pentru Lituania

Monika Linkytė a fost votată câștigătoarea premiului „Pabandom Iš Naujo! 2023” și va reprezenta Lituania la Eurovision Song Contest de la Liverpool, cu piesa „Stay”.

images

Slovenia: Joker Out Film. Prima carte de vizită pentru Eurovision 2023

Presa slovenă a confirmat că prima carte de vizita pentru viitorul Eurovision Song Contest a fost filmată astăzi de Joker Out, reprezentanții pe care Slovenia îi va trimite la Liverpool în luna mai.

 

images

Cipru: Piesa care va reprezenta țara la Eurovision va fi lansată pe 2 martie

Andrew Lambrou, reprezentantul cipriot la Eurovision 2023, a dezvăluit INFE Grecia că melodia sa pentru Liverpool va fi lansată pe 2 martie