images

Majestatea Sa Regele Charles și Majestatea Sa Regina Consoartă au vizitat scena Eurovision 2023

Majestatea Sa Regele Charles și Majestatea Sa Regina Consoartă Camila au vizitat Liverpool Arena, unde au luminat scena pentru a o dezvălui publicului.

images

Eurovision 2023: Delegația României se pregăteşte intens pentru plecarea la Liverpool

Semifinalele și finala Eurovision 2023 vor fi transmise în direct pe canalele TVR, în zilele de 9 şi 11 mai şi, respectiv, pe 13 mai.

images

Primii artiști anunțați la The Big Eurovision Welcome

St George's Hall găzduiește Big Eurovision Welcome de la Loteria Națională, duminică, 7 mai. Gazdelor spectacolului, AJ Odudu și Joel Dommett, li se vor alătura vedete Eurovision și artiști pop celebri din Liverpool.

images

Spectacolele oaspeților în Marea Finală de la Eurovision 2023

Marea finală a concursului de anul acesta se va deschide cu câștigătorii de anul trecut  - Kalush Orchestra și cu un spectacol puternic intitulat Voices of a New Generation.

images

Liverpool 2023: Primele detalii despre Eurovision Village

Unii dintre câștigătorii ucraineni la Eurovision Song Contest vor fi titulari ai satului oficial Eurovision din Liverpool - împreună cu o serie de vedete importante din lumea pop, gospel și operă - într-o sărbătoare unică, la care toată lumea este invitată.

images

Postcarduri Eurovision 2023: 37 de artiști în 111 locații

Cărțile de vizită de anul acesta vor fi filmate în locații din Regatul Unit, Ucraina și în țările participante - demonstrând cum Concursul din acest an continuă să fie „United by Music”.