images

PODCAST #EUROVISIONESTITU: JAXMAN | VIDEO

„Momentul meu de liniște este când produc, când sunt în studio. Nu am nevoie de nimic când mă ocup de muzică”, spune artistul, care subliniază şi că alternativa la studioul său este familia.

images

Podcast #eurovisionestitu: Theodor Andrei | VIDEO

„Când mergeam la festivaluri de muzică în clasele primare și se țineau la Colegiul de Arte Dinu Lipatti, am visat să ajung la această școală pentru că, în capul meu, credeam că este vorba de un fel de „High School Musical”, un vis fascinant”.

images

Podcast #eurovisionestitu: Aledaida | VIDEO

„Piesa are un mesaj legat de vibe. Vrem să inducem ascultătorului acel moment în care îşi pune căştile pe cap, se simte bine şi capătă un sentiment de încredere în sine”.

images

„Eurovision ești tu!” - podcast despre concurenții Selecției Naționale

Televiziunea Română și Radio România, prin București FM, Laura Fronoiu, Marius Popa și Răzvan Petre, realizează o serie podcast #eurovisionestitu în care vor afla răspunsurile întrebărilor legate de fiecare concurent în parte.

images

Podcast #eurovisionestitu: Steven Roho şi Gabriella | VIDEO

Steven Roho: „Credem că Eurovision este locul în care putem să ne depăşim din punct de vedere al creaţiei şi să experimentăm lucruri frumoase. Nu mergem neapărat pe tipare, ci pe ceea ce putem să dăm din suflet, pentru că suntem pasionaţi de ceea ce facem”.

images

Podcast #eurovisionestitu: Amia | VIDEO

Amia: „De mică m-am visat pe marea scenă Eurovision”.