images

Eurovision 2021: Publicul din Ahoy Arena va fi decis în funcție de numărul de pacienți aflați în terapie intensivă

După o creștere a numărului de cazuri COVID-19 în Olanda, echipa de organizare a Eurovision Song Contest 2021 analizează posibilitatea accesului  publicului în Ahoy Arena la cele nouă spectacole din luna mai.

images

Regele Olandei a vizitat Rotterdam Ahoy

Cu mai puțin de o lună până la Marea finală a Concursului Eurovision, Rotterdam Ahoy a primit un vizitator regal.

images

Marea finală a Eurovision 2021 se va încheia în jurul orei 00.45 CET | VIDEO

Într-un interviu pentru rtl nieuws, producătorul executiv al Eurovision 2021, Sietse Bakker, a dezvăluit că spectacolul său de anul acesta, finala de sâmbătă, se va încheia în jurul orei 00.45 CET, si a adăugat că interval acts nu vor dura atât de mult ca acum doi ani.

images

Roxen promovează „Amnesia" pe scenele virtuale ale pre-party-urilor Eurovision

Roxen este invitată la Concert in the Dark și PrePartyES, spectacole de promovare a pieselor Eurovision organizate de unele dintre cele mai importante platforme online dedicate evenimentului - eurovoix.tv şi eurovision-spain.com.

images

Australia: Montaigne va folosi spectacolul înregistrat live-on-tape la Eurovision 2021| VIDEO

Postul de televiziune australian SBS a confirmat că Montaigne nu va putea călători la Rotterdam în luna mai dar va concura folosind spectacolul pre-înregistrat live-on-tape.

images

Eurovision 2021: 29 de țări au confirmat participarea la Pre-Party

Anul trecut pre-party-urile Eurovision au fost anulate în mare parte din cauza pandemiei. Situația nu se schimbă foarte mult anul acesta, dat fiind faptul că a fost confirmată anularea petrecerilor din Londra și Amsterdam.