Irlanda: Înscrierile la Eurovision 2024 se pot face până pe 20 octombrie

RTÉ, postul național de televiziune irlandez, a extins până pe 20 octombrie perioada de inscrieri pentru Eurovision 2024.

images

Cipru: Silia Kapsis se alătură petrecerii!

După săptămâni de speculații, postul public de televiziune CyBC a dezvăluit-o pe Silia Kapsis ca reprezentanta la Eurovision Song Contest de la Malmö în luna mai anului viitor. Silia este o cântăreață de origine cipriotă și greacă, născută și crescută în Sydney, Australia, care a făcut deja furori în industria divertismentului.

images

Biletele la Eurovision 2024, înainte de Crăciun

O știre din „Skånska Dagbladet” informează că gazdele Eurovision 2024 speră să pună în vânzare biletele pentru concurs înainte de Crăciun.

images

Suedia: Au fost anunțate datele și orașele gazdă pentru Melodifestivalen 2024

Perioada de înscrieri pentru Melodifestivalen 2024, selecția pentru Eurovision, a fost deschisă din 25 august până la 15 septembrie. După cum a anunțat SVT, au fost depuse un total de 2.624 de dosare, dar doar 30 dintre ele vor avea șansa de a concura la ediția din anul ce urmează.

images

Malta: Înscrierea la Eurovision 2024, la final

Miercuri, 20 septembrie, la miezul nopții, se încheie perioada de înscriere a cântecelor pentru Malta Eurovision Song Contest 2024.

images

Albania: RTSH anunță termenul limită pentru depunerea dosarelor la Festivali i Këngës 62

Postul de televiziune national albanez RTSH a anunțat termenul limită pentru depunerea melodiilor la Festivali i Këngës 62.