images

Albania: Mai multe detalii despre Festivali i Këngës 62 au fost anunțate, inclusiv o schimbare în lista participanților

Câteva personalități de renume din industria muzicală albaneză, implicate în Festivali i Këngës 62, au dezvăluit informații noi despre finala națională a Albaniei pentru Eurovision 2024.

images

Marina Satti se pregătește pentru Eurovision 2024

Pregătirile sunt în toi pentru participarea Marinei Satti la Eurovision 2024, reprezentând Grecia. Marina Satti se află în prezent în discuții cu casa ei de discuri, MINOS EMI, referitoare la piesa ei de la Eurovision pentru luna mai viitoare.

images

Olanda: Avrotros va decide artistul pentru Eurovision 2024 la mijlocul lunii decembrie

Comentatorul olandez al Eurovision și membru al comitetului de selecție, Cornald Maas, afirmă că Avrotros va decide artistul pentru Eurovision 2024 la mijlocul lunii decembrie.

 

images

Australia: SBS a anunțat că va transmite Eurovision 2024, dar rămâne în negocieri pentru a participa la concurs

Televiziunea australiană a confirmat că discuțiile sunt în curs la o conferință de presă numită "Upfront" din Sydney, unde a anunțat câteva dintre momentele sale de transmisiuni pentru 2024.

images

Taxa de participare la Eurovision 2024 se mărește

Șeful delegației irlandeze a declarat că taxele de participare la Eurovision Song Contest vor fi majorate din nou conform EBU.

images

Grecia o alege pe Marina Satti pentru Eurovision 2024

Eurovision 2024 are acum al treilea reprezentant confirmat, postul de televiziune grec ERT selectând-o pe Marina Satti. La 50 de ani de la prima participare a Greciei la Eurovision, în 1974, Marina are onoarea de a-și reprezenta țara la Malmö anul viitor.